Grunnernæring

Vår travle hverdag og endrede miljø har stor påvirkning på vår helse. Nye og moderne produksjonsteknikker innen landbruk og næringsmiddelindustrien gjør at dagens bearbeidede mat ikke har samme næringsinnhold som tidligere. Vår stressede hverdag gjør at våre valg av matvarer går mer og mer i retning av ferdigmat og andre raske alternativer. Dette kombinert med et ensidig kosthold kan over tid gjøre oss syke.

Menneskekroppen er kanskje verdens mest avanserte “maskin”. Den trenger daglig “drivstoff” for å produsere nødvendig balansert og frisk energi slik at vi holder oss friske. Menneskekroppen har daglig behov for balansert inntak av fettsyrer, aminosyrer, vitaminer, mineraler og antioksidanter, i tillegg til karbohydrater, fiber, lys, oksygen og vann.

Herba Plus grunnernæring består av:

  • Essensielle fettsyrer (Omega-3, 6, 7 og 9)
  • 18 aminosyrer, hvorav 8 essensielle
  • 21 mineraler
  • 13 vitaminer
  • Energigivende urter
  • Antioksidanter

Activator

500 ml. mikstur produsert av standardiserte ekstrakter (GMP)

Et komplett tilskudd av alle essensielle aminosyrer, mineraler, antioksidanter og naturlige adaptogener.
Inneholder en balansert sammensetning av 18 aminosyrer, herav 8 essensielle og 10 egenproduserte, samt urtene Lakrisrot, Beterot (antioksidant), Blåbær (antioksidant), Ginseng, Schisandra og Grønn Te.

Aminosyrene er kroppens byggesteiner og er helt nødvendige for opprettholdelse av god næringsbalanse. Urtene i Activator er tradisjonelt kjent for positiv effekt på fordøyelse og balansert energi. Inneholder også betakaroten.

Inneholder bl.a:
Aminiosyrer, polyfenoler, panax ginseng, kinesisk “schisandra”, antioksidanter, koffein, mineraler og vitaminer

Dosering:
1 ss. (15 ml.) 1-3 ganger daglig eller som avtalt med din terapeut.

Veiledene utsalgspris: kr. 499,-


 

Cirkulan

500 ml. produsert av standardiserte ekstrakter (GMP)

 

Naturpreparat med Omega-3, 6, 7 og 9, vitamin K2, antioksidanter og urter.

Fisk og omega 3 fettsyrer er helt nødvendig for å sikre et antiinflammatorisk kosthold. Ved for lite inntak av de langkjedede marine fettsyrene omega 3 og for mye omega 6 vil sykdomsfremkallende inflammasjoner og kroniske betennelser oppstå. Omega 3 er effektivt for å redusere triglyserider (blodfett).

For å sikre riktig forhold mellom omega 3 og 6 inneholder Cirkusel en balansert sammensetning av omega 3 fettsyrer fra sel, kaldpresset olivenolje og linførolje. Fettsyrer er nødvendig for å opprettholde friske og sterke blodårer, blodsirkulasjon, normalt blodtrykk og god leddfunksjon.

Vitamin K2 (MenaQ7) hjelper kroppen å fjerne kalk fra blodårene og bindevevet, samt frakte kalken til skjelettet der det bidrar til en sterk benbygning. Vitamin K2 påvirker også blodets koagulering. Olivenblad har vært brukt som anti-inflammatorisk naturmedisin i tusener av år, og kan også bidra til å bedre blodomløpet og hemme veksten av candida. Ginsengbær fra amerikansk ginseng er bl. a. kjent for god effekt på blodomløp i perifere blodårer. Trollhassel, Rosmarin og Qurcetin er sammen med de andre urtene i Cirkulan kraftige antioksidanter.

Inneholder bl.a:
Selolje, Kaldpresset olivenolje, Linførolje. Planteekstrakter av olivenblad, ginsengbær, trollhassel og rosmarin. Vitamin K2. Antioksidanter.
Quercetin fra bokhvete.

Dosering:

1 ss, 1-3 ganger daglig eller som avtalt med din terapeut.

Veiledene utsalgspris: kr. 499,-


 

Nutri Plus

 70 tabletter produsert av standardiserte ekstrakter (GMP)

Balanserende kosttilskudd med nødvendige vitaminer og mineraler samt omega 3 og rensende urter.
Inneholder en balansert kombinasjon av vitaminer og mineraler, samt Omega 3 fra torskemelke og urtene Nesle, Luserne og Blæretang. Luserne (medicago sativa) inneholder bl.a essensielle aminosyrer og fordøyelsesenzymer som bidrar til et bedre næringsopptak. Blæretang og Nesle er gode kilder til bl.a jod og øvrige mineraler og vitaminer.

Inneholder bl.a:
Vitaminer, mineraler og Omega 3

Dosering:
1-2 tabletter daglig eller som avtalt med din terapeut.

Veiledene utsalgspris: kr. 199,-