Om oss

Herba Plus A/S – Norge

IngerGeir

Inger Tyse og Geir Magne Andersen, produkt og konseptutviklere Herba Plus A/S Norge

Herba Plus Norge har utviklet et norsk urtemedisinsk konsept med røtter i østlig medisin. Disse urtepreparatene har fått stor anerkjennelse i det terapeutiske miljø. Norskproduserte urtepreparater fra Herba Plus er grunnbasen i både renseprosessen, grunnernæringen og den videre behandling. Preparatene er spesialutviklet for målrettet behandling av lidelsens årsak.

Det er utarbeidet ferdige behandlingsopplegg for å iverksette riktige tiltak i forhold til de aktuelle problemer. Herba Plus driver utstrakt kurs- og opplæringsvirksomhet innen urtemedisin, sykdomslære og naturmedisinske diagnosemetoder som ansiktsdiagnose, kinesisk tungediagnose og irisdiagnose.

Bedriften

Geir Magne Andersen Adm. direktør

Geir Magne Andersen
Adm. direktør

Herba Plus er en leverandør, samarbeidspartner og et samlende organ for Ki-Terapeuter.

Produkter
Herba Plus har utviklet en unik serie preparater beregnet for forebygging, helbred og velvære.

For Herba Plus er kvalitet i alle ledd det aller viktigste. Preparatene består av utsøkte naturlig råvarer, som til enhver tid er under nøye kvalitetskontroll.

All fremstilling foregår i henhold til GMP kvalitetsstandard. Råvarene hentes fra Norge og internasjonale leverandører av farmasøytiske råvarer. All videreforedling og produksjon foregår i topp moderne lokaler i Norge. Alle råvarene er laboratoriekontrollert for å påvise at det ikke finnes skadelige elementer som bakterier, sprøytemidler, tungmetaller, radioaktivitet eller andre uønskede stoffer. Samtlige råvarer er, så langt det lar seg fremskaffe, biologisk-økologisk dyrket.

Preparatene brukes både av leger og naturterapeuter i Norge og andre land. Kan du naturmedisinske diagnosemetoder som for eksempel ansiktsdiagnose, tungediagnose, irisdiagnose eller Back SHU diagnose/behandling, er preparatene meget enkle å bruke. Preparatene er i overensstemmelse med de ubalanser som avdekkes og valget er da på denne måten allerede gjort.