Otopati – ørelys og øreolje

Effektiv behandling for fjerning av ørevoks, pipende og susende lyder, trykkproblemer, følelse av dotter i ørene, kløe og ubehag samt generelle øreproblemer.


Ørelys av høy kvalitet

otopax-lys

Otopax Ørelys. Veiledende utsalgspris: Kr. 98,-

Ekstra lange ørelys bidrar til lengre virketid og best mulig effekt pr. behandling. En pakke Otopax™ Ørelys inneholder to stk. ørelys og en sikkerhetsplate. Norsk, svensk og dansk bruksanvisning på pakken.

Norskprodusert olje til pleie og behandling av øre

otopax-olje

Otopax Øreolje Veil pris: Kr 109,-

  • Smertestillende
  • Antibiotisk
  • Antiseptisk
  • Bakteriedrepende
  • Betennelseshemmende
  • Rensende
  • Astringerende/blodstillende
  • Sårhelende
    Otopax™ Øreolje er basert på naturlige eteriske oljer.

Hvordan fungerer metoden?

Otopax™ er en smertefri og ufarlig behandling uten bivirkninger. Det er en god og effektiv alternativ terapi som med fordel kan prøves ved en rekke lidelser/ubehag forbundet med øreproblemer.

Ved bruk av ørelys oppstår en svak temperaturstigning som er tilstrekkelig til å virke lett smertestillende, og til å mykgjøre voks i øregangen. Under behandlingen stimuleres blodomløpet, tette porer åpnes og avfallsstoffer føres ut via blodsirkulasjonen.

Varmen fra Otopax™ Ørelys danner et lett undertrykk (skorsteinseffekt) i øret. Dette oppleves som behagelig og avslappende for pasienten. Undertrykket bidrar til å trekke voks, avleiringer og væske inn i kjeglen.

Moderne behandling med gamle tradisjoner

Historien forteller at Nordamerikas indianere puttet strå i øret som de brente for å rense kroppen, og i forbindelse med religiøse ritualer. Etter å ha gjort dette følte de seg klare i hodet og fikk et generelt velbehag. De var overbeviste om at denne behandlingen kunne kurere mange sykdommer og  drive bort demoner. Man har også funnet spor etter tilsvarende behandlingsformer i Egypt, India og i Tibet.

Senere ble denne tradisjonen videreført av de europeiske innvandrerne og knyttet opp mot behandling av en rekke medisinske plager. I dag benyttes denne terapeutiske behandlingsformen i hele verden, både for velvære og for å behandle konkrete plager relatert til øret og luftveiene.

Ørelysene er i de senere årene videreutviklet basert på moderne kunnskap. Et ørelys lages i dag av sammenrullet bomullstoff som dyppes i gelatin (stivelse) og bivoks. Bivoksen gjør at lyset brenner i riktig hastighet og at det avgir riktig temperatur til øret. I tillegg hevdes det at bivoks hjelper mot mange øreplager.

Ørelys er en utbredt terapeutisk behandling for å rense sjelen og åpne luftveiene, og således ha en positiv effekt på energiflyten i kroppen.