TweakLite – Fargeterapi

headerTL

Hva er TweakLite?

Tweaklite er et rimelig terapiinstrument som brukes av både profesjonelle utøvere, deres klienter og forbrukere. Den er liten, bærbar og klar til bruk til enhver tid.

Instrumentet støtter helsen til mennesker og dyr. Dens funksjon er basert på behandling med farget lys, en eldgammel, naturlig og sikker metode. Lys fungerer på cellenivå og med riktige farger kan du fjerne fysiske så vel som mentale problemer. Denne behandlingsformen resulterer typisk i en redusert bruk av medisiner. Tweaklite bruker bare trygge, naturlige farger.

Tilgjengelige farger

TL2Alle farger er innebygd og ingen filtre er nødvendig. For klassisk lysterapi er det en Tweaklite med uavbrutte farger for fargelysterapeuter, refleksologer, chakras utøvere, etc. Fargene er også tilgjengelige som pulserende lys..

Avansert

Energien og funksjonen til kropp og sinn kan styres mer effektivt og raskere av lys med vekslende farger. Vi har utviklet en unik form for lysterapi: PCL, “Pulsed Color Light”. Med denne metoden har vi full kontroll over kroppsenergien.

Protokoller

For praktisk bruk brukes PCL-sekvensen til å komponere terapiprotokoller for spesifikke mentale og fysiske forhold. Lyset påføres hudsoner, akupunkturpunkter og energipunkter i den subtile kroppen; chakraene. Tweaklite fjerner mange helbredelses-blokkeringer og sikrer raske resultater.

Synergieffekt

TweakLite aktiverer kroppen og forsterker den urtemedisinske behandling.

TweakLite for terapeuten

Terapeuten kan kjøpe Tweaklite for sitt spesifikke kompetanseområde:

 • En allmennterapeut fjerner helbredelsesblokkeringer som arr eller andre blokkeringer
 • En spirituell utøver, en dyrepleier eller en fotrefleksolog bruker de klassiske fargene
 •  Psykoterapeuten behandler pasientene sine med angst-stress-tankesett verktøyet
 • Ledertreneren vil bruke stressutløsning
 • TCM-spesialisten bruker meridian Tweaklite

Spesielle applikasjoner er tilgjengelige på forespørsel. Kombinasjon-Tweaklite er tilgjengelig for de vanligste helseblokkeringene

Egenpleie

TL1Det tar lang tid å utvikle en kronisk tilstand, og det er ikke å forvente at den forsvinner etter en behandling. Noen ganger må en behandling gjentas mange ganger for full bedring. Tweaklite er billig, og forbrukeren har råd til å kjøpe en til seg selv, slik at han kan utføre rutinemessige behandlinger hjemme, helst under oppfølging av en terapeut. Effekten er at behandlingsresultatet blir bedre fordi han behandler seg selv mer uten ekstra kostnader.

Programmer

 • Arr: sirkulasjon, traumer, sjokk
 • Tankegang: stress, depresjon,
 • Kropp-Tanke kombi: arr, stress, tankesett
 • Kan bestilles spesielt:
  – Chakraer i PCL: dedikerte lyssekvenser
  – Uavbrutte farger: klassisk fargeterapi

Spesielle applikasjoner i henhold til kundens spesifikasjoner eller på forespørsel.