Herba Plus baseoljer

Herba Plus baseoljer

For oppdaterte priser for terapeuter registrert hos Herba Plus A/S, klikk her.

Kukuinøttolje

Vegetabilsk olje av kukuinøtt.
Aleurites moluccana.
100 % ren, vegetabilsk olje.
Tilgjengelig i 100 ml og 250 ml flaske.

Veiledende utsalgspris:
100 ml: kr. 280,- inkl. mva
250 ml: kr. 608,- inkl. mva

Kukuinøttolje har glimrende fuktighetsbevarende egenskaper og trekkes raskt inn i huden. Oljen etterlater huden elastisk og myk med en følelse av velbehag. Dette produktet er relativt nytt i vår del av verden, men har fått en raskt stigende popularitet, nettopp på grunn av sine gode fuktighetsbevarende, hudforyngende og nærende egenskaper. Etterlater ikke huden oljete og fet. Bare silkemyk og behagelig.

Oljen kan benyttes på nær sagt alle typer hud, og er ofte brukt ved tørr problemhud. Spesielt god til værutsatt og solbrent hud, og til skadet, tørr og moden hud. Kukuinøttolje er tyntflytende, lys gul med en duft som minner om linfrø. Trekker raskt ned i huden og danner en barriere som hjelper huden å beholde sin fuktighet.

Spesielt god olje til sensitiv hud, da den tåles meget godt av de aller fleste hudtyper, og er kjent for å ikke forårsake allergiske reaksjoner.

Bruksområder:
Akner og kviser
Brannsår og solbrenthet
Tørr hud
Tørr eksem
Tørt hår og tørr hodebunn
Psoriasis
Skrubbsår og andre sår i huden
Moden aldrende hud

Kukuinøttolje kan med fordel tilsettes i massasjeoljer, kremer og lotion, og noen dråper i badevannet etterlater huden silkemyk og behagelig uten å virke fettet eller klissete. Kan brukes alene eller blandet med like deler mandel- eller aprikoskjerneolje.

Tilpass med eteriske oljer etter ønske og behov.
God synergisk behandling i tillegg til urtemedisin.

Sikkerhet:
Vi kjenner ikke til problemer eller risiko forbundet med utvortes bruk av kukuinøttolje.